Суспільство (відео)

Кому залягти на дно, а для кого 2022-й стане зірковим: таролог розповіла, що чекає на кожен знак Зодіаку (Відео)

Новий 2022-й рік Тигра стане сприятливим для багатьох. Особливо добре почуватимуться Риби, Раки та Скорпіони, адже це – знаки Води. Саме ця стихія й пануватиме у 2022-му. Неабияк щаститиме Близнюкам і Терезам, оскільки вони парні. А якщо ці люди в стосунках, то рік Тигра стане для них взагалі зірковим часом. Про це розповіла чернігівська таролог Оксенія. Вона дала і докладний прогноз для кожного знака Зодіаку окремо.

ОВЕН

Для Овна це буде щасливий рік. Оскільки Овен і Тигр трошки на рівні, тож Овну треба буде зібрати в собі оцю енергію Вогню та направити її. Тоді Овен отримає від цього року, від життя те, про що він мріяв і на що сподівався. Це буде успішний для нього рік.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям цього року доведеться попрацювати. І це стосується всіх сфер життя. Телець буде трудівником цього року, тому Тельцю треба вже зараз не розслаблятися. І всі ті проєкти, які він узагалі собі напланував на 2022 рік, уже з січня починати реалізовувати. Це для нього буде непоганий рік, але доведеться попрацювати. І саме Тельцю, оскільки це Земний знак, варто звернути увагу на своє здоров´я.

БЛИЗНЮКИ

Для Близнюків це буде дуже щасливий рік, тому що 2022-й парний, Близнюки теж парні. Тому Близнюкам щаститиме в усьому, хоч би за яку сферу діяльності вони не бралися. А особливо в близьких стосунках, тому що нумерологія року – 6. І карта Таро показує Близнюків – чоловіка та жінку. Тому це буде щасливий рік, особливо в особистому житті.

РАК

Для Рака це буде непоганий рік. Те, що Рак закладав на життя минулі 12 років (це можуть бути сімейні стосунки, дипломатія, бізнес, якась справа), у 2022 році зможе пожинати плоди. Це ще буде кармічний рік, тому як Рак прожив 12 років до цього – покаже 2022 рік. Якщо Рак жив без порушень, то він зі знаком «+» отримає у 2022 році. Якщо він жив зі знаком «-», то це може спрацювати проти нього. Тобто якщо Рак, наприклад, ображав ближніх, крав, відмовляв у допомозі, дурив когось, маніпулював, то 2022 рік може відплатити йому тим самим.

ЛЕВ

Для Лева це буде теж зірковий рік, тому що Тигр і Лев ідуть в одному астральному полі, тому для Лева це буде рік його зростання. Більшість Левів отримає кар’єрне зростання, фінансову стабільність. Тому для Лева-дипломата це час про себе заявити, можливо, на політичному рівні. Робочому Леву не треба боятися приймати нову посаду, заявляти про себе.

ДІВА

Для Діви це буде рік випробувань. Сама по собі Діва приземлена, дуже обережно в житті приймає якісь зміни. Вона належить до стихії Землі, а це рік не для стихії Землі, тому Дівам не раджу впроваджувати серйозні зміни в особистому житті, змінювати країну. Я радила б Дівам у 2022 році все зважувати. Для них це буде нейтральний рік.

ТЕРЕЗИ

Для Терезів це теж буде дуже успішний рік. Тому що Терези теж парні. Поки вони щось зважують, у них по життю з´являється багато втрачених можливостей. Їм не вистачало рішучості. А оцей рік наділить Терезів енергією Вогню та рішучістю. Вони зможуть вирівнятися. Якщо буде закохана пара Терези і Близнюки – це буде їхній зірковий рік.

СКОРПІОН

Для Скорпіона це буде дуже хороший рік, тому що Скорпіон належить до енергії Води. // (0744-0752) І в кар’єрі, і в сімейності. Дуже багато Скорпіонів стануть батьками – як чоловіки, так і жінки.

СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільця це буде зірковий рік. Енергія Вогню, цілісність, тому Стрільці повинні якомога більше на себе брати обов’язків – і своїх, і близьких. Вони можуть повитягувати командність. Якщо у вас на роботі є Стрілець, то не бійтеся, навантажуйте його більше. Тому що в них буде дуже багато енергії, вони малюватимуть собі нові проєкти. Для Стрільця це буде зірковий час.

КОЗЕРІГ

Козеріг – це енергія Землі. Тому для Козерога цей рік буде максимально складний, бо дуже багато буде мінусових ситуацій, до яких треба вже себе підлаштувати. Всі прогалини, які в Козерога є в сім´ї, в роботі, в здоров´ї, раджу заповнити вже зараз, щоб 2022 рік був якнайменш стресовим.

ВОДОЛІЙ

Для Водолія цей рік також буде складним. Пані Оксенія пояснила, що знак належить до енергії Повітря, та, на відміну від парних Близнюків і Терезів, Водолій самотній. Тому для представників знаку буде притаманне усамітнення, багато хто розлучиться або буде покинутий. Тому якщо у вас складні стосунки з близькими, то постарайтеся не розривати стосунків у 2022 році, бо в цей час ви не відчуватимете підтримки. Багато хто думатиме про те, щоб звільнитися з роботи. Не робіть цього. Тому що це не ваш рік. Ви повинні його просто пережити.

РИБИ

Для Рибок це буде щасливий рік. Рибки будуть задоволені собою, своїм душевним станом, дуже багато пристрастей у стосунках, може, якісь були конфлікти, вони вирівняються невидимою рукою Всесвіту. Саме у 2022 році Риби здобудуть душевний спокій. Саме 2022 рік покриє всі пристрасті Риб і душевні переживання.

До того ж щасливим 2022-й стане для людей, у чиєму році народження є цифри 2 і 6. Саме їх супроводжуватиме успіх.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button