Суспільство (відео)

Конкурс для забудовника по Попудренка, 16 та відновлення роботи громадського транспорту: в міській раді провели виконком (Відео)

Замість зруйнованого будинку по Попудренка, 16 зведуть новий. Для цього у Чернігові оголосили конкурс для інвесторів-забудовників. Таке рішення ухвалили під час виконкому, що пройшов у Чернігівській міській раді.

«З огляду на рекомендації конкурсної комісії від 15.04.21 року просимо прийняти рішення про проведення конкурсу на кращого інвестора-забудовника житлового будинку замість нинішнього аварійного по вул. Попудренка, 16 у Чернігові»,- Олександр Марущак, директор КП «Чернігівбудінвест».

Результати конкурсу мають оприлюднити вже 31 травня. Учасники виконкому рішення підтримали.

Також під час виконкому затвердили статут другої міської лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забудовника будинку замість зруйнованого по Попудренка, 16 обиратимуть за конкурсом

«Там змінено як правонаступник уже «Чернігівська міська лікарня №2» «Чернігівської міської лікарні №1» і зміни внесені у зв´язку з введенням оздоровчого закладу «Дружба». В ліцензіях і статутах не значився цей заклад»,- Ольга Малець, в.о. начальника управління охорони здоров’я ЧМР.

Також на цьому засіданні виконкому мали вирішити питання відновлення роботи громадського транспорту. Однак його відтермінували.

«Як у нас пройдуть свята, яку ми будемо бачити динаміку, яка в нас буде визначена зона Кабміном»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також у міській раді зазначили, що в п´ятницю мають провести зустріч зі священниками. Із ними повинні обговорити процес освячення пасок на Великдень.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button