Суспільство (відео)

Люди в чорному та скандальне будівництво: подробиці (Відео)

Семеро будівельників і майже втричі більше так званої охорони. У дворі десятого будинку по вулиці Зеленій – скандальне будівництво. Після семирічного простою почали будувати третій корпус житлового багатоповерхового будинку. Однак за цей час мешканці цього дому встигли облаштувати свою прибудинкову територію. Та кілька днів тому тут з’явилися нові будівельники разом із власною охороною.

Без жодних пояснень вони почали демонтувати паркан навколо будинку та дитячого майданчика. Місцевим не назвалися та почали лякати, кажуть мешканці будинку.

— Звідки люди в чорному. Ми будемо за вас.

— Мої діти сьогодні виходили до школи та до садочка. Вони що, герої?

Про будівництво третього корпусу пояснює заступник міського голови Олександр Атрощенко. Чиновник каже: проект не змінювали, тому додаткового громадського обговорення він не потребує. А от щодо людей у чорному, то знизує плечима.

Хто такі та чому граються на дитячих майданчиках, люди в чорному без жодних шевронів не пояснюють. Поводяться по-хамськи та натякають, що за таку роботу їм добре платять.

— Якщо ми охоронна фірма, то точно не безплатно, це моя конфіденційна інформація, нащо вона вам?

Натякають, що їх найняв забудовник. Ділянку передали комунальному підприємству «Чернігівбудінвест».

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Не смотрите на этих жыыыыдомардаев!….. сторонитесь Украинских реформ: ( Допоможi Краiнi сам…. помри вже сьогоднi) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button