Суспільство (відео)

Концерт і дискотека просто неба: в Острі з розмахом відзначили День міста (Відео)

Остру – 923 роки. З цієї нагоди, а також до Дня прапора та Дня Незалежності у місті влаштували масштабне святкування, на яке прийшли мешканці громади.

«Хоч якась розвага для людей. – Часто у вас таке відбувається? – До карантину – так. – А після карантину? – Це перший концерт»,- Валентина, мешканка м. Остер.

«У кожного по-різному. І відволікає, і після усіляких локдаунів хочеться свята»,- Олександр, мешканець м. Остер.

«Мені здається, треба людей трохи відволікти від цього життя. Свята такі бувають, як у всій країні святкують, так і у нас»,- Владлена, мешканка м. Остер.

Усі присутні змогли насолодитися українськими піснями та танцями, які підготували місцеві виконавці та колективи. Серед артистів – як дорослі, так і діти.

«У нас є такий колектив танцювальний «Шарм». Там діти від 5 років. Перед святом усі ходили на репетиції, щоб виступати. Вони постійно їздять на конкурси. Якщо свято в місті, то завжди задіяний наш Будинок творчості»,- Тетяна Нестеренко, мешканка м. Остер, мама учасника колективу «Шарм».

Святковий настрій мешканцям Остра дарували й артисти Чернігівського обласного муздрамтеатру імені Шевченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігів відзначає День Незалежності (Фото)

На святкування запросили народного депутата України Бориса Приходька.

«Зранку був у Десні, а на вечір приїхали до міста Остер, щоб із людьми поруч відсвяткувати. Мене тут усі знають, вони мене люблять, я їх люблю. Я буду допомагати в проведенні свята і спілкуватися з людьми, бо якраз на таких святах збирається найбільше людей. Із ними можна поспілкуватися та почути дійсно думку багатьох»,- Борис Приходько, народний депутат України.

Міський голова Остра каже, що Борис Приходько постійно допомагає громаді.

«Він нам дуже допомагає в розвитку нашої громади. Минулого року були передбачені кошти 1,6 млн гривень на реконструкцію водогону. Цього року Борис Вікторович також нам допоміг із програмою соціально-економічного розвитку. Виділено кошти, згідно з розпорядженням Кабміну, 1,4 млн на водогін. Також 1,4 млн гривень виділено на реконструкцію системи опалення нашої центральної лікарні»,- Леонід Мисливець, голова Остерської ТГ.

Зі святом Остер привітав і голова Всеукраїнської асоціації громад Володимир Кучма.

«Суперово те, що ви сьогодні об´єдналися в Остерську громаду. Я радію, що я теж десь свою частку вклав, щоб відбулася Остерська громада. Шановні друзі, я бажаю Остерській громаді розвитку»,- Володимир Кучма, голова Кіптівської ТГ, голова Всеукраїнської асоціації громад.

Урочистості завершилися дискотекою просто неба та святковим салютом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button