Суспільство (відео)

Коронавірус у Чернігові та лекція про Наполеона: Атрошенко провів ранкову нараду (Відео)

Ранкова нарада в Чернігівській міськраді розпочалася з історичної лекції від міського голови. Владислав Атрошенко розповів підопічним про Другу світову війну, Сталіна, Гітлера і навіть Наполеона згадав. Таким чином міський голова висловив свою позицію щодо пам’ятних дат 8 і 9 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко розповів подробиці трагедії на воді з 18-річним хлопцем

«Це данина моїм дідам, для яких це було свято. А сьогоднішній аналіз політичних речей, що таке Радянський Союз? Сьогодні можна аналізувати, що Македонський не так робив чи Юлій Цезар. Як ми сприймаємо Наполеона? Відверто. Загарбник. Що він нам гарного хотів зробити? Поїдьте до Парижа. Попитайте парижан»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Владислав Атрошенко також поділився своїми філософськими роздумами з приводу пам’ятних дат 8 і 9 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атрошенко прокоментував акт вандалізму на німецькому кладовищі в Чернігові

«З якої радості стало в нас не 9, а 8? 8 стало – то зрозуміло. Могло стати 6, 7 чи 5. А чого 9 не повинно стати?»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Також на нараді обговорили останні новини про коронавірус. На жаль, у Чернігові зафіксовано два нові випадки.

«Надійшли два пацієнти до інфекційного відділення 2-ї міської лікарні. Це дві жінки. 65 і 69 років. Із ковід-пневмонією, середнього стану тяжкості. Відстежити історію подорожей не вдалося. Вони категорично заперечують будь-які свої виїзди і виїзди своїх родичів за межі міста»,- Владислав Кухар, начальник управління охорони здоров’я ЧМР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові дві жінки захворіли на коронавірус

Загалом у Чернігові вже зафіксовано 15 випадків захворювання на коронавірус. В інфекційному відділенні нині перебувають 4 людини. Троє людей за травневі свята одужали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Павло Солодовник

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button