Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніСуспільство (відео)

Корюківська громада стане децентралізаційним раєм, — Олег Земляний (Відео)

Північний район Чернігівщини, край партизанської слави та найкращих в Україні шпалер.

Мальовнича Корюківщина одна з перших створила свою об’єднану територіальну громаду. Саме команда політичної партії «Наш Край» була головним ініціатором і двигуном реформи децентралізації та створення нових громад.

— Партія «Наш Край» дуже бореться за децентралізацію, тому що децентралізація, громаді надається більше коштів, більше можливостей і, з огляду на чинне законодавство, кошти будуть збільшені в громаді майже втричі, — Світлана Мороз, кандидат у депутати від ПП «Наш Край», голова наглядової ради Корюківського автопідприємства 17445.

Сьогодні команда «Нашого Краю» іде на вибори, щоб дати можливість Корюківській громаді самореалізуватись у нових умовах. Поліпшення благоустрою, підтримка сільського населення та околиць Корюківки, створення нових робочих місць та умов для реалізації молоді – це пріоритетні напрями роботи депутатів від «Нашого Краю» в новоствореній громаді. Не політиканство, а робота з людьми.

— Професію політика я взагалі вважаю безкорисною. У мене підхід до життя, що людина яка виробляє якісь цінності та приносить якусь користь. Це я вважаю професія. У політику я пішов недавно, я хочу, будучи в об’єднаній громаді, насамперед достукатися до влади.

Я вважаю, що моя основна мета – донести думку людей, які тут проживають, думку простих людей. Які тут працюють, які тут виховують дітей, — Олег Земляний, кандидат у депутати від ПП «Наш Край», підприємець.

Сплав досвіду та молодості кандидатів у депутати від «Нашого Краю» демонтує стару систему райадміністрацій і призначенців згори.

— Основна мета реформування – ліквідація оцих надбудов. Коли ми об’єднаємось, ми виходимо на прямі відносини з Кабінетом Міністрів. Це так, як і в Польщі. Громада прийняла рішення – Кабінет Міністрів затвердив, —  Леонід Малиш, кандидат у депутати від ПП «Наш Край», перший заступник Корюківського міського голови.

18 грудня Корюківщина має можливість дати «нове дихання» своїй землі. Команда «Нашого Краю» виборола створення цієї громади в чиновників і буде достойно відстоювати її інтереси в новій раді.

Ще статті по темі

Back to top button