Суспільство (відео)

Крадіжка «суповозки»: грабіжники зазіхнули на авто психлікарні (Відео)

Зранку 14 січня, коли по більшості обійсть чернігівців ходили засівальники, на території першого відділення обласної психлікарні, що по вулиці Івана Мазепи, засіяли по-своєму. Зірвавши замок, зловмисники викрали автомобіль ІЖ-комбі-пікап, у народі – «пиріжок», який тричі на день підвозив хворим гарячу їжу з харчоблоку відділення, що знаходиться поблизу села Халявин.

«Ось коли засівають дітки, то нашій лікарні також засіяли», — говорить головний лікар Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Володимир Ященко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка з двору вкрали автомобіль

«Виникла крадіжка з 13-го на 14-те, вночі. Водій прийшов зранку на роботу та побачив оце все. Вночі охоронець у нас є на території, він повинен вночі ходити через годину, обхід території, але ніхто не бачив», — розповідає завідувач господарства Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Віра Дудак.

«Для нас це серйозна втрата з економічного погляду. Ми знайшли автомобіль УАЗ, Газель, але витрата пального дуже велика. «Пиріжок» ми спеціально купували, він вигідний дуже. Тому для нас це дуже неприємно, ми сподіваємось, що нам його все-таки повернуть», — зазначає головний лікар Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Володимир Ященко.

Замок перекусили спеціальним інструментом у двох гаражах, що належать медичним установам області. Крім авто, в якому недавно було проведено капітальний ремонт і поставлено нову гуму, забрали ще й набір інструменту. Як проникли і як покинули майже повністю загороджену територію – невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині у хлопця прямо з-під будинку вкрали автомобіль

«Шукають. Вона в розшуку і нам показували, що відеокамери її зафіксували в місті того дня, як викрали, вона мелькала містом», — говорить головний лікар Чернігівської обласної психоневрологічної лікарні Володимир Ященко.

Наразі відкрите кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом, зловмисники ще не знайдені.

Журналіст: Олег Дешура

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Кража века.От бы мерс нач.СБУ выкрали.На каждом углу постовых выставили б.

    1. Так он мерс «тяжелым трудом» заработал, кошмаря бизнесменов

Back to top button