Суспільство (відео)

Краще контролювали б дотримання норм і транспорт: чернігівці – про локдаун (Відео)

Із 8 по 24 січня в Україні запроваджено локдаун. Він передбачає чимало обмежень, зокрема у сфері торгівлі, громадського харчування та багатьох інших. Це неабияк впливає на життя кожного. Чернігівці розповіли, як вони ставляться до такого карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без шкарпеток і презервативів: чернігівців обурюють заборони на час локдауну

«Не дуже позитивно. бо якось воно хаотично, не розбереш. Заходиш до гастронома, то це можна купляти, це – не можна. Якось не продумано».

«Я і не знаю, що це таке».

«Для мене все це – велика афера. Я не вірю в це. В одних магазинах це можна купити, в інших те саме – не продають. Буковель працює, в мене половина знайомих там зараз відпочиває, у нас тут все закрито».

«Я вважаю, що в нас ставлення влади до коронавірусу неправильне. У березні вони посилили… а тепер уже народ не загониш».

«Одні працюють, а інші — ні. Ми працюємо. Ніхто нас не захищає. Краще контролювали б дотримання норм повсюди, усі нехай працюють».

«Захворюваність не дуже висока. Заходів вживати треба, маски носити. Що є, того й достатньо. А зачиняти магазини і всі служби, я вважаю, що це не потрібно».

«Спершу хай би краще контролювали транспорт, де через раз дотримуються цих правил. Потім у магазинах охоронці зовсім не звертають уваги, у масці людина чи ні. Якби все це було, то не знадобився й нокдаун».

Однак у Міністерстві охорони здоров´я вже говорять про продовження локдауну і після 24 січня.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button