Суспільство (відео)

Квіти для чернігівських глядачів від молдавського актора (Відео)

В останній день фестивалю «Чернігівське відлуння – 2» виступив молодий актор із Молдови Олексій Штирбул. Він здивував глядачів фантастично-науковою моновиставою «Квіти для Елджернона» за мотивами твору американського письменника Деніела Кіза. Вистава вирізняється серед попередніх своїм неординарним стилем.

«Гуманістична історія дуже зворушлива, мене самого роман напрочуд зачепив»,актор із Молдови Олексій Штирбул.

Це історія про розумово відсталого чоловіка на ім’я Чарлі Гордон і його приятеля – мишеня Елджернона. Людина і тварина стали об’єктами експерименту зі штучного підвищення інтелекту. І диво сталося. Чарлі став розумним. Навіть занадто розумним для цього світу.

Із моновиставою актор виходить уже 25-й раз, але кожного разу він хвилюється перед виступом, адже головне завдання – передати емоції глядачу.

«Складно сконцентруватися та видати те, що я запланував. Кожна вистава складна, бо завжди є куди зростати, і я наче переосмислюю деякі свої помилки», — актор із Молдови Олексій Штирбул.

Моновистава дає унікальну можливість безпосереднього спілкування актора з глядачем. Щиро поговорити та замислитися над своїм життям.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button