Суспільство (відео)

«Ласкаво просимо до пекла»: у Чернігові презентували конверт із побажанням путіну (Відео)

Українські марки стали надзвичайно популярними під час російсько-української війни. Поціновувачі філателії вишиковувались у довжелезні черги, аби отримати новинку до своєї колекції. Укрпошта вже презентувала шість поштових випусків марок воєнної тематики, а наступною новинкою став тематичний конверт «Ласкаво просимо до пекла».

«Після виходу кількох серій усім відомих марок, наступний випуск – це отакий конверт. Він уже йде з надрукованою маркою, має назву «Ласкаво просимо до пекла» і зображення тієї людини, якій ми дійсно бажаємо піти в цьому напрямку якомога скоріше. Наклад цього конверта – 1 мільйон штук, він тотожний усім попереднім випускам, аби всі охочі могли скористатися можливістю придбати такий конверт», — заступник директора Чернігівської дирекції «Укрпошти» Олександр Бородавко.

Такий конверт коштує 15 гривень, придбати його можна як у відділеннях, так і в онлайн-магазині. Хоча конверт передбачений для відправок по Україні, наклеївши інші марки, його можна буде надіслати і до інших країн.

Можна наклеїти сюди міжнародну марку, наприклад, номіналом «W», і відправити за кордон. Щоб наші друзі також могли все це побачити і потримати в руках за межами країни.

Наступні випуски воєнної серії будуть присвячені Дню захисників України, а також натякають про Кримський міст. Тож поціновувачів філателії найближчим часом очікує ще багато цікавого. А для тих, хто не любить черги, Укрпошта пропонує спеціальні абонементи, що дають можливість оформити передплату на всі поштові випуски України до кінця 2022 р. Усі подробиці можна дізнатися на сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта проводить голосування за ескіз для марки на конкурс PostEurop

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button