Суспільство (відео)

У Ялівщині й на пляжах Чернігова досі небезпечно (Відео)

Закупити 100 комплектів літнього спецодягу для працівників служби ДСНС на загальну суму 150 тисяч гривень – таке питання розглядали сьогодні, 26 травня, на рекордно швидкому засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

«Ті роботи, які проводилися на завалах у місті Чернігові, призвели до того, що одяг прийшов у непридатність. Тому вони звернулися по допомогу, щоб ми надали ці 100 комплектів. Виконком це рішення підтримав.

Це суто обмундирування літнє, без взуття»,- Григорій Годун, начальник відділу з НС та ЦЗН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тролейбуси поїдуть Черніговом не раніше ніж у червні

Також, за повідомленням Григорія Годуна, чернігівцям слід обачніше поводитися на території ландшафтного парку «Ялівщина» та міських пляжах.

«Розмінування проводять у напрямках суто дороги, ліворуч, праворуч заборонено людям відходити. Бо там можуть бути міни та снаряди й інші вибухонебезпечні предмети.

В ліс заборонено виходити – є розпорядження голови ОДА та голови військової адміністрації області»,- Григорій Годун, начальник відділу з НС та ЦЗН.

Особливо закликають звертати увагу на спеціальні позначки, що можуть траплятися на узбіччі дороги. А в разі виявлення небезпечних предметів у жодному випадку не наближатися самому, а одразу сповіщати про знахідку спеціалістів ДСНС.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Марина Кирієнко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button