Суспільство (відео)

На Чернігівщині Людмила Давиденко зустрілася з жителями сіл (Відео)

Народилася в селі, росла в невеликому містечку на Чернігівщині. Людмила Давиденко, дружина Валерія Давиденка, який двічі обирався від 208-го виборчого округу, як ніхто інший знає проблеми невеликих сіл, за відродження яких боровся її чоловік.

Людмила Давиденко ще з дитинства, за «часів, коли дерева були великими», пам’ятає живе село, яке розвивалося, і зараз із болем сприймає все втрачене.

«Я – за процвітання села. Я хочу, щоб наші діти пам’ятали про село з таким же захопленням, як я згадую. І коли їхні дерева стануть не такими великими, вони могли пишатися, а не шкодувати»,- Людмила Давиденко, юрист.

Сьогодні Людмила Давиденко іде в парламент, щоб продовжити справи чоловіка, щоб допомагати селу. Це не лише реалізація безлічі проєктів, які не встиг завершити Валерій Давиденко, але й боротьба за збереження сільської інфраструктури – ФАПи, дитячі садочки, школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якби не він – громади не було б», – у Батурині продовжуватимуть справи Валерія Давиденка (Відео)

«У разі обрання вас депутатом Верховної Ради, то нехай залишиться та норма 25 дітей, яка є. Нехай не закривають школи, якщо немає 25 дітей. Вони зараз кажуть про 30 дітей, потім – 40 дітей. Закривати школи…»,- Валентин Бойко, староста села Гайворон.

Ця проста молода жінка, не зіпсована політикою, вирішила балотуватися не від якоїсь партії, а бути, як і її чоловік, самовисуванцем.

«А так я можу бути щирою перед собою і перед своїми виборцями та дійсно відстоювати їхні інтереси в голосуванні за той чи інший законопроект»,- Людмила Давиденко, юрист.

Як і Валерій Давиденко, Людмила Давиденко родом із сільської місцевості, тому збереження села, допомога людям села, які зараз забуті всіма, і насамперед державою, для неї, в разі обрання народним депутатом, буде першочерговим завданням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button