Суспільство (відео)

Жителі Талалаївщини дали оцінку «походу» Людмили Давиденко в народні депутати (Відео)

Людина не слова, а діла. Людмила Давиденко, яка планує іти до парламенту самовисуванцем за 208-м виборчим округом, пообіцяла виконати всі передвиборчі обіцянки її трагічно загиблого чоловіка.

«Я маю намір бути людиною не слова, а діла, як започатковано було Валерієм Миколайовичем. Я вирішила, що буде несправедливо в пам’ять про нього і нечесно перед тими виборцями, які за нього голос віддали, не довести до кінця ті справи, які він розпочав, і не реалізувати тих обіцянок, які він давав»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмила Давиденко відвідала село Липове на Талалаївщині, де познайомилася з людьми та розповіла про свої політичні плани. Ця проста і «своя» жінка, яка родом із Бахмаччини, до цього ніколи не була в політиці.

«Я до цього часу ніколи не була публічною людиною. І дуже рідко мені доводилося виступати перед такою шановною публікою, як наші виборці»,- Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо ми сьогодні не об’єднаємося – нас просто знищать», – відомий аграрій підтримав похід Людмили Давиденко в Раду (Відео)

Вона не належить до класу політичних «пройдисвітів» які можуть годинами розповідати про манну небесну – і в результаті не зробити нічого. Проте щирість цієї жінки одразу оцінили місцеві жителі села Липове.

«Якщо вона буде робити так, як робив її чоловік, то це добре. Добре буде»,- Микола Пелещук, житель села Липове.

«Вразила. Щира. Чуйна. Будемо її підтримувати. Будемо віддавати голос, я так думаю»,- Світлана Семінько, жителька села Липове.

«Я вважаю, що це достойна людина. Достойна людина свого чоловіка. Царство йому небесне. Дуже добрий був чоловік. Я думаю, що вона виконає всі свої обіцянки»,- Алевтина Губар, жителька села Липове.

Проста, надійна, своя, – такими словами селяни розповіли про перше враження від Людмили Давиденко. Саме на неї вони покладають свої надії стосовно повернення на округ депутата від народу, депутата, який чутиме своїх виборців.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button