ВійнаСуспільство (відео)

«Лютий»: у Чернігові зняли фільм про повномасштабне вторгнення (Відео)

Сучасна творчість нашої країни просякнута болем. Тема війни простежується всюди, адже це – реальність, яка зараз активно нас формує.

Фільм під назвою «Лютий», який знімали в Чернігові та про Чернігів, став продовженням активного фільмування злочинів московитів на нашій землі.

«Фільм ми знімали про події, які відбувалися в Чернігові з 24 лютого. Це фільм про людей, які тут були, які захищали Чернігів, які робили різні добрі речі, які працювали»,- Микола Бичук – актор театру та кіно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Життя починається у квітні»: вийшла друком книга чернігівської письменниці (Відео)

За словами пана Миколи, фільм не про розруху. Її і так вистачає. Ця кінокартина – про інше.

«Це фільм про людей, він для людей. Люди, які не бачили, не знають, вони розуміють, що там було, розруха, розвали. А саме те, що переживали люди, це усвідомити дуже важко, тому ми намагаємося саме емоційний аспект передати»,- Микола Бичук – актор театру та кіно.

Процес створення фільму зараз на фінішній прямій. Точної дати виходу знімальна група наразі не називає.

«Ми вже завершили його знімання. Зараз він на стадії монтування. Як змонтуємо, так і буде – хотілося б, аби швидше»,- Микола Бичук – актор театру та кіно.

У кожного свій фронт і кожен по-своєму бореться на ньому. Та головне – не опускати руки і продовжувати писати новітню історію України як вільної та Незалежної країни.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко
Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button