Суспільство (відео)

Марія Родикова: проблеми підлітків і молоді потребують уваги (Відео)

У Чернігові працює «Клініка, дружня до молоді», про яку багато хто не знає.

«Робота клініки дуже важлива, адже багато підлітків соромляться звертатися зі своїми проблемами… Також вони не знають, що тут усі послуги надають безкоштовно», – пояснює Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом.

Комплексну допомогу в клініці надають на основі рекомендованого ЮНІСЕФ «дружнього підходу».

 «Клініка, дружня до молоді» була створена за підтримки ЮНІСЕФ. Тут підлітки та молодь можуть отримати як психологічну, соціальну та медичну допомогу, так і правову, а також спростити період дорослішання», – зазначає Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Родикова: лобіюватиму інтереси чернігівських спортсменів

Звернутися до клініки можуть як підлітки і молодь, так і їхні батьки. Анонімність і конфіденційність – один із принципів роботи клініки.

 «У наш час треба звертати увагу на потреби підростаючого покоління. І, я вважаю, на державному рівні потрібно, щоб виділяли кошти, щоб надавали всебічну підтримку організаціям, які допомагають підліткам і молоді вирішувати проблеми», – наголошує Марія Родикова, кандидат у народні депутати від «Нашого краю» за 205-м одномандатним виборчим округом.

Ще статті по темі

Back to top button