Суспільство (відео)

Маємо план на канікули – «Чілдрен Кінофест» (Відео)

А ви вже знаєте, як проведете перші дні літніх канікул? Якщо ні, то чудова можливість усією родиною розважитися – «Чілдрен Кінофест» відбуватиметься в Чернігові із 30 червня по 9 липня.

«Це фестиваль кіно та мультиків для дітей і підлітків, основною метою якого є розвиток культури сімейного дозвілля та відвідування кінопоказів.

Фестиваль триватиме понад тиждень. На ньому показуватимуть різноманітні кінострічки, які ти не зможеш легко знайти десь в інтернеті. Це стрічки як українського виробництва, так і закордонні», — координаторка «Чілдрен Кінофест» у Чернігові Вікторія Зацнова.

Цікавою фішкою фестивалю є те, що глядач на ньому не просто глядач, а член журі. Спершу вам запропонують переглянути визначені програмою відеострічки, а потім – проголосувати за найкращу.  

«На основі їхніх голосів обирається переможець фестивалю, який у наступні роки буде ключовою стрічкою у фестивалі», — координаторка «Чілдрен Кінофест» у Чернігові Вікторія Зацнова.

Також «фестивалити» можна не лише переглядаючи роботи інших, але й запропонувати власний творчий продукт.

«У межах фестивалю відбувається конкурс, куди діти та підлітки можуть подавати свої, власноруч створені короткометражки в будь-якому форматі та брати участь у конкурсі, за результатами якого вони можуть отримати грошовий приз», — координаторка «Чілдрен Кінофест» у Чернігові Вікторія Зацнова.

Якщо подібний формат заходів вам імпонує – то гайда реєструватися та чекати на тиждень цікавого дитячого кіно та мультиків у Чернігові.

«На фестиваль можна зареєструватись індивідуально, через сайт «Чілдрен Кінофесту»: знайти місто Чернігів й обрати показ, який вам найцікавіший. Якщо ви хочете відвідати фестиваль групою, класом, школою, можна зв’язатися зі мною, мої контакти будуть на сайті фестивалю, та зареєструвати групу на показ», — координаторка «Чілдрен Кінофест» у Чернігові Вікторія Зацнова.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button