Суспільство (відео)

Мистецтво трансформації: роль і секрети стиліста (Відео)

Кожен бажає в житті завжди мати привабливий і стильний вигляд. Індустрія краси розвивається дуже швидко, а з нею водночас зростає потреба в спеціалістах у цій сфері. Стиліст допоможе переваги зовнішності зробити більш помітними та виразними, а недоліки пом’якшити або замаскувати. Ми дізналися, як Юлія Литвиненко допомагає своїм клієнтам знайти власний унікальний стиль.

«Стиліст – це трішки і психолог, навіть не трішки, я сказала б.

Коли клієнт відчуває довіру, він ділиться, яке в нього життя, чим живе, яку має сім’ю, тобто, в якій точці він знаходиться, в яку точку хоче потрапити. Коли ми спілкуємося, я краще можу допомогти людині, яка до мене звернулася, бо кожен приходить зі своєю потребою: хтось хоче за рахунок гардеробу змінити імідж і збудувати кар’єру, хтось є мамою в декреті, яка не думає про кар’єру, а хоче мати гарний вигляд.

Тому, звісно, я завжди пропоную якісь речі, яких не було в гардеробі, але я завжди бачу по людині, чи готова вона до якихось змін, чи просто потрібно супроводжувати на тому шляху, яким вона вже йде»,- Юлія Литвиненко – стиліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стирається обличчя старого Чернігова: від будинку Полторацьких залишилися тільки спогади (Фото)

Стилістка розповіла, як покращити свій стиль без значних витрат.

«Якщо вже немає великих коштів, щоб урізноманітнити свій гардероб, у наш час дуже розвинена тема reselling, вінтажу, є дуже багато платформ, усім відомі Shafa, OLX, де можна знайти речі дешевше, ніж у магазинах, де можна знайти речі з історією, той, хто хоче, може знайти, є секондхенди, є аутлети, хтось йде туди, щоб знайти щось цікавеньке, тому якщо хочеться, то можна!»,- Юлія Литвиненко – стиліст.

Юлія Литвиненко зазначає, що сталий сезон у світі моди – зимовий. Однак яких трендів нам треба очікувати?

«Єдине, що в цьому сезоні є уточнення щодо верхнього одягу: довжина наближається більше до максі. Я хочу сказати, що завжди рекомендую, якщо є можливість, придбати собі довгий одяг, якщо у вас вже є короткий, бо це завжди дуже зручно. Якщо ми говоримо про жінку, то не треба думати, що в тебе знизу, якої довжини спідниця, якого кольору колготки, ти просто вдягаєш довгий верхній одяг, який пасуватиме під взуття, і все, питання закрите. І знову збільшилася ширина плечей, кілька років тому ми носили широкі жакети з широкою лінією плеча, такою чоловічою, зараз вони знову повернулися»,- Юлія Литвиненко – стиліст.

Зовнішній вигляд має велике значення, бо всі ми прагнемо бути гарними не тільки всередині, а й зовні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Іра Пономаренко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button