Суспільство (відео)

«Якби не він – громади не було б», – у Батурині продовжуватимуть справи Валерія Давиденка (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко, дружина  Валерія Давиденка, який двічі обирався по 208-му виборчому округу на Чернігівщині, відвідала історичну перлину України – Батурин. Із керівництвом ОТГ згадали все зроблене для створення громади та для її розвитку.

«Починали цю ОТГ із Валерієм Миколайовичем. Завдяки йому це все і сталося. Тому що були такі перепони з району, з Чернігова. Якби не він, у нас громади не було б. Завдяки йому в нас і бюджет збільшився разів у вісім», — Леонід Душа, голова Батуринської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Хочу довести, що все це не було даремно», – дружина вбитого нардепа Валерія Давиденка іде в парламент (Відео)

«Валерій Миколайович дійсно був великим прихильником децентралізації. В її авангарді стояв. Завжди в його намірах було розвивати маленькі містечка та села», — Людмила Давиденко, правознавець.

Окремо зупинилися на розпочатих, але незавершених справах  Валерія Давиденка з розвитку громади.

«Запланували ми з ним дуже багато і не завершили багато. Мені хотілося б, щоб усе воно продовжувалося. Навіть у пам’ять про нього», — Леонід Душа, голова Батуринської громади.

Сьогодні Людмила Давиденко має намір іти до парламенту, щоб продовжити справу чоловіка, для якого першочерговим було чути громаду, чути її проблеми і завжди намагатися допомогти простим людям. Бути з людьми, бути їхнім голосом у Верховній Раді – це те, чим керувався Валерій Давиденко, це те, що продовжуватиме Людмила Давиденко.

«Чути простих людей. Їхні вимоги, їхні побажання та їхні потреби», — Людмила Давиденко, правознавець.

«Удачі вам. – Дякую! – Те, що від нас залежить, ми зробимо».

Людмила Давиденко родом із Бахмача. До парламенту планує іти самовисуванцем, щоб служити не політикам, а виключно своїм виборцям, як це робив і її чоловік.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button