Суспільство (відео)

На Чернігівщині партія подарувала будинок погорільцям (Відео)

Багатодітна родина з села Антоновичі Михайло-Коцюбинської громади недавно отримала в подарунок будинок. Адже сталася біда – і їхнє житло згоріло. Сьогодні до сім’ї завітали гості – представники громади та політичної партії «Наш край». Привезли торт, щоб за чаюванням, так би мовити, спільно відзначити вхідчини. Саме партійці «Нашого краю» виділили родині 30 тисяч на купівлю помешкання.

«Я впевнений, що ця родина тут щасливо проживатиме. Дітки ходять до школи. І за такими людьми, за такою молоддю майбутнє населених пунктів»,- Юрій Музика, голова виконавчого комітету обласної організації політичної партії «Наш край».

«У них дружна сім’я. Затишно. Хоч будиночок і невеликий. Але вони тут облаштувалися»,- Ніна Ворох, секретар Михайло-Коцюбинської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хата в подарунок: партія допомогла родині, у якої згорів будинок (Відео)

Новосели вже облаштували будинок. Що цікаво, нове житло більше за попереднє. Тому тут, мабуть, підходить приказка «Що не робиться, то на краще».

«Більший ніж у нас. Хлопцям нашим є окрема кімната. Просторо»,- Ольга Самоненко.

«Так. Звісно, краще набагато. Тут більший двір. Будинок значно більший. Ванну ще можна зробити з туалетом»,- Микола Самоненко.

«Мені подобається тут, бо багато місця і більше кімнат».

«Піч. Тим, що можна спати».

До речі, піч – це саме та цікавинка в інтер’єрі, від якої в найбільшому захваті діти – Юля, Олександр та Андрій. Для них це не тільки місце для відпочинку, але й для дитячих ігор.

Побажаємо сім’ї Самоненків, щоб нове місце стало справжнім затишним родинним гніздом. Рідною домівкою для подружжя та їхніх дітлахів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button