Суспільство (відео)

На Чернігівщині претендентку в народні депутати зустрічають із квітами та піснями (Відео)

Людмила Давиденко відвідала село Мала Загорівка, що на Борзнянщині. Люди з великим трепетом і пошаною зустрічали цю жінку, адже саме вона має продовжити шлях і справи свого чоловіка Валерія Давиденка на 208-му виборчому окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко розповіла, ким працював її батько (Відео)

«На знак нашої глибокої шани до Валерія Миколайовича. Ми дуже раді, що ви дійсно продовжите його справу бо він дуже багато зробив і зробив свій внесок у наш розвиток. І я вам бажаю здоров’я, терпіння, мудрості, наснаги», — жителька села Мала Загорівка.

Людмила Давиденко іде в парламент. Вона хоче, щоб усе зроблене на окрузі та довіра людей до її чоловіка не канули в небуття. Щоб взаєморозуміння та взаємопідтримка між депутатом і виборцями тривала.

«Я розуміла, що з таких людей складається шанс жителів бути почутими і вірити в те, що їхні долі не байдужі в стінах Верховної Ради в Києві», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Робота заради людей, представництво їхнього голосу в парламенті – це те, що було в 208-му виборчому окрузі, це те, що продовжуватиме Людмила Давиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button