Суспільство (відео)

Людмила Давиденко розповіла, ким працював її батько (Відео)

Вона знає, чим живе село, вона знає, чим живе Чернігівщина, вона – своя, тому не підведе. Так кажуть жителі 208-го виборчого округу, за яким іде у Верховну Раду Людмила Давиденко, дружина трагічно загиблого народного депутата від цього округу – Валерія Давиденка. Але вона не просто йде на вибори, Людмила Давиденко хоче продовжити справу, сповідувати цінності свого чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко відвідала Менщину

«Якщо у вас все одно буде депутат, чому це має бути людина, яка не сповідує тих принципів, що їх сповідував мій чоловік? Для якої село це – територія, а не люди», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Людмила Давиденко родом із Чернігівщини, як і її чоловік. Про свої життєві дороги вона повідала жителям Борзнянщини.

«Я народилася в Бахмачі. Родичі мої до цього часу живуть у Бахмацькому районі. Але потім мій батько за службовим переведенням переїхав до Носівки. Він у мене журналіст, багато часу був редактором районної газети. Я все своє дитяче і підліткове життя прожила на Чернігівщині. Тому мені ваші проблеми не чужі, я прекрасно знаю, як живуть люди в селі», — Людмила Давиденко, дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка, юрист.

Ця проста жінка, яка знає, чим живе село, чим живуть райцентри, яка на особистій родинній трагедії зрозуміла, що таке «бути з народом», сьогодні йде з підтримкою людей, яким не байдужа їхня рідна земля, не байдуже майбутнє їхньої малої батьківщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button