Суспільство (відео)

На Чернігівщині продовжується ліквідація наслідків негоди (Відео)

11 червня Чернігів та область накрила негода – потужна злива з грозою та поривами вітру, через що в місті зупинився електротранспорт, а на деяких ділянках доріг був ускладнений проїзд унаслідок підтоплення проїжджих частин.

«Дві бригади КП «АТП 2528» одразу після припинення грозового фронту над містом Чернігів прочистили найбільш проблемні зливові ділянки від знесеного водою сміття, упаковок та тари», – повідомили на офіційній сторінці КП «АТП 2528» ЧМР.

Речниця патрульної поліції Чернігівщини Руслана Железняк у коментарі для «ЧЕЛАЙН» повідомила, що 11 червня надійшло чотири звернення від жителів міста стосовно пошкодженого майна, зокрема автомобілів.

Наразі в Чернігові й області триває ліквідація наслідків негоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині повалене дерево перекрило частину траси

«За добу було здійснено 13 залучень, зокрема в Прилуцькому, Чернігівському, Ніжинському, Корюківському районах та в місті Чернігів.

Підрозділи ДСНС допомагали громадянам відкачувати воду. Було відпомповано 60 кубометрів води»,- Ніна Луценко – речниця Головного управління ДСНС у Чернігівській області.

Усього до проведення робіт із ліквідування наслідків негоди на території Чернігова й області залучено 74 рятувальники та 21 одиницю спеціальної техніки.

За інформацією «Чернігівобленерго», внаслідок зливи та поривів вітру понад 10 тисяч абонентів на Чернігівщині залишилися без електроенергії. Ремонтні роботи тривають.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button