Суспільство (відео)

На Донбасі взяли в полон жителя Чернігівщини (Відео)

У Докучаєвську Донецької області російські найманці та кремлівські терористичні угрупування взяли в полон 19-річного солдата ЗСУ Володимира Воскобойника. Хлопець із Чернігівщини.

33995667_780489685492237_1406093991161626624_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць добровольчого батальйону презентував книгу (Фото)

На хлопця чинили тяжкий психологічний тиск, після чого його змусили на камеру розповідати про те, що насправді російських військових на Донбасі немає.

«Заяви, які був змушений зробити військовополонений, – це спроба російських пропагандистів переконати українську і світову спільноту у відсутності окупаційних військ РФ на тимчасово непідконтрольній території України. Окупація Росією українського Криму, чотири роки бойових дій, сотні вбитих росіян, десятки полонених військовослужбовців російської армії, завезені з РФ сотні танків, тисячі артилерійських систем та сотні тисяч тонн пального і боєприпасів до них – більш ніж красномовний доказ агресії проти України», – наголошують у прес-службі 30-ї окремої механізованої бригади. Відомо, що Володимир Воскобойник проживав із мамою в селі Солонівка Городнянського району.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Не похоже, что его там запугали, парень вполне спокойно себч ведет и говорит!

  2. Не похоже, что у тебя есть мозги. Побудешь в плену у сепаров и не такое расскажешь.

    1. А ты был в плену у свободолюбивых повстанцев Донбасса?

  3. ПОВТОРЯЮ!!! Этот парень-герой. Он говорит истинную правду!

Back to top button