Суспільство (відео)

На екрани вийшов фільм, який придумав геніальний житель хутора на Чернігівщині (Відео)

Вийшов на екрани фільм «Людина з табуретом». Автор ідеї проекту, на жаль, уже покійний режисер Леонід Кантер, який тривалий час жив на мистецькому хуторі Обирок, що в Бахмацькому районі.

У фільмі «Людина з табуретом» показано подорож-гру до Тихого океану, що тривала рік. Її правила вигадав у 2004 році режисер Леонід Кантер: донести чотири кухонні табурети до чотирьох океанів, без грошей, але з камерами в руках, із піснями та виставами про любов та Україну. В останню експедицію тривалістю рік вирушили 20 учасників. Серед них ініціатор експедиції – Леонід Кантер із дружиною та донькою.

Унікальні кадри епізодів життя індіанців на Карибських островах, бандитських латиноамериканських мегаполісів, вуличні вистави на майданах і палубах кораблів, перипетії між мандрівниками, пейзажі Амазонки та Патаґонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спогад про співзасновника Обирка: як жив Леонід Кантер на хуторі (Відео)

Ця стрічка мала розповісти про шалені мандри Леоніда Кантера, але сценарій змінило саме життя, а точніше – смерть героя. Довести всім, що неможливе можливе, а мрії здійсненні. Створити власну «країну мрій», але випалити надію в боротьбі за Україну. Яку подорож найшаленіший мрійник вирішив здійснити останньою?

Ще статті по темі

Back to top button