Суспільство (відео)

На всі випадки життя: у «Світі рослин» створили «садовий рай» для чернігівців (Відео)

*Імідж

У мережі магазинів «Світ рослин» можна знайти все, що потрібно для саду, городу або озеленення квартири чи офісу. Тут є широкий асортимент товарів як для садівників-любителів, так і професіоналів. Полиці рясніють різноманітними видами насіння, засобами для покращення врожаю та захисту рослин. Є широкий вибір інструменту та інвентарю. У «Садовому центрі» можна знайти чимало декоративних та плодових дерев і кущів, а також саджанці квітів.

«З сусідами деякими домовились і засадили клумбу. От вдруге вже купую іриси. Загалом цей магазин найбільше подобається в місті, навіть за кількістю садових рослин, за кількістю горщиків, тобто на всі випадки життя».

«Ми весь час тут купуємо. І насіння, і добрива. Обслуговування хороше, дівчата хороші».

«Дівчата ж молодці. Тільки зупинився, задумався, вони одразу біжать, питають, що підказати».

«Безперечно, тут зручно. Тут добре і видно, де який товар лежить. І вже не раз купували тут».

«Мені дуже тут вибір подобається, і цінова категорія прийнятна, порівняно з іншими магазинами. І рослини, і обслуговування – все подобається».

Для домашнього затишку в магазині можна придбати кімнатні квіти та вазони. Знайдеться також і ландшафтний декор. А для догляду за садом і городом тут можна купити обладнання для поливу та укривний матеріал. Знайдуться і товари для бджільництва та виноробства, а також спеціалізований одяг.

«Наші працівники надають безкоштовну консультацію кожному, хто завітає. Немає різниці, що це буде, навіть якась упаковка насіння, ми допоможемо, розкажемо, як виростити та зібрати врожай, або ж про вирощування квітів і лікування різних хвороб. Тому чекаємо всіх», — розповідає Вікторія Ременюк, маркетолог мережі агроцентрів «Світ рослин».

У Чернігові налічується шість магазинів «Світ рослин», які охоплюють більшість районів міста. Асортимент постійно розширюється й оновлюється. Також можна зробити замовлення на сайті. Тут гарантують якість усіх товарів, які закуповують тільки в перевірених постачальників.

Журналіст: Ольга Лазун

Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button