Суспільство (відео)

Над чим жартує чернігівський КВН (Відео)

Веселощі, сміх та імпровізація – все це неодмінні інструменти учасників КВК. Саме сьогодні, 8листопада, відзначається Міжнародний день КВК, на честь першої річниці гри клубу. Все-таки життя без гумору і сміху було б нудним, тому в Чернігові є команди, які дарують заряд позитиву.

Молода чернігівська команда «Харлі Квін» з’явилась нещодавно, але вже змогла потрапити до фіналу та завоювати серця публіки.

Але здивувати глядачів, щоб отримати певний успіх, зараз не так уже й просто.

«Звичайні команди не сприймаються, треба дивувати різними способами, методами. Що більше ходів буде, то краще зал тебе запам’ятовуватиме, тепло прийматиме», — капітан команди «Харлі Квін» Олександр Север.

Просто такий КВК, як «вийшли-здравствуйте-команда-погнали» не підходить.

Буває так, що трапляються курйози не лише на сцені, а й у житті КВКашників, яким теж доводиться шукати вихід із непростих ситуацій.

«Максима в Ніжині забули. Була ситуація. Їхали з Прилук у минулому сезоні. Нічна електричка. Сіли в електричку на Чернігів,усе класно. Електричка рушила, Боже, немає Максима. Максим — такий хлопчик 130-кілограмовий, його складно було загубити. Отакий курйоз», — капітан команди «Харлі Квін» Олександр Север.

Вийти та зіграти на сцені, здається, доволі просто. А щоб зачепити глядача — потрібно багато цікавих жартів, які треба постійно придумувати.

«Пишемо жарти, збираємось усі разом, вигадуємо якісь ідеї. Зазвичай КВКашники пишуть жарти з життя. Тобто десь щось побачили, перекрутили…. Зазвичай грають на дисонансі, поєднують несумісні речі – і виходить смішно. Є різні способи, щоб написати жарти: грати у щось, наприклад, у «крокодила», ще якась імпровізація. Все це сприяє в написанні матеріалу», — капітан команди «Харлі Квін» Олександр Север.

КВК – чудова гра, що триває вже багато років і не втрачає актуальності.

Звісно, змінюються теми для жартів, склади команд і самі команди, конкурси, члени журі, створюються нові ліги, але КВК був і буде не просто грою, а символом радості, веселощів і дружби.

«Здоров’я, щастя. Хочемо бачити постійно усмішки на обличчях. Усіх людей, які пов’язані з КВК, зі святом! Щастя, здоров’я, благополуччя. Щоб ваші хвіртки ніколи не скрипіли», — капітан команди «Харлі Квін» Олександр Север.

ЧЕline вітає клуб веселих та кмітливих зі святом та бажає процвітання й креативного гумору.

Ще статті по темі

Back to top button