Суспільство (відео)

Найкраще дозвілля для зимових канікул: у Чернігові проводять юніорські інтелектуальні «батли» (Відео)

Новий виток у розвитку інтелектуальних ігор у Чернігові. Після національного QUIZу для дорослих стартував юніорський. «Unior – QUIZ» це молода паросль, відгалуження проекту «Національний QUIZ». Передбачений для дітей та молоді до 18 років.

«Чому саме «Квіз», тому що це альтернатива навчанню. Діти навчаються загальним знанням, які вони не отримають у школі», — Альберт Черешко, співорганізатор проекту «Unior — QUIZ».

«Шість раундів. Питання музичного формату. Національного, про Україну. Раунд спортивний. Але сьогодні всі питання будуть стосуватись саме новорічної тематики», — Володимир Березинський, організатор проекту «Unior — QUIZ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій інтелектуалів: чернігівські розумники знову визначили найкращого гравця у «Національний QUIZ»

На юніорські змагання зібралися сім команд. Діти хотіли перевірити свої знання, отримати нові емоції, друзів і враження.

«Отримати емоції нові».

«Цікаві тим, що нові емоції, друзі. Веселощі».

«Хочеться великого позитиву і чого-небудь цікавого».

Тому що я немало знаю. Мені попалося, що я поговорив хвилину про слонів. Так я там сказав, що у слонів на ногах є рецептори».

Для так званої «групи підтримки» юної інтелектуальної еліти міста – батьків, дідусів та бабусь, такі змагання це можливість зайняти своїх чад у зимові канікули та відірвати їх від гаджетів.

«Я думаю, що потрібні будь-які змагання. Тому що це завжди розвиток. Щось нове почути», — Анатолій Федорович, «група підтримки» учасників  «Unior — QUIZ».

«По-перше, почались канікули. По-друге, щоб менше сиділи в гаджетах. І розвивались розумово, інтелект», — Людмила, «група підтримки» учасників  «Unior — QUIZ».

«Замість того щоб сидіти в гаджетах, перед телевізором, то краще для дитини інтелектуальний розвиток», — Наталія, «група підтримки» учасників  «Unior — QUIZ».

Переможцем цієї гри стала команда «Леді М». Всі ж учасники отримали заохочувальні призи від спонсорів, а трійка переможців — грошові подарунки. Загалом «Unior — QUIZ» — проект, який недавно стартував, але має грандіозні плани розвитку в майбутньому.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button