Суспільство (відео)

Наркотики, кришування грального бізнесу та поліція без приміщення: мерська нарада в муніципалітеті (Відео)

Чернігівський міський відділ поліції не може повноцінно працювати. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника міської поліції під час наради в муніципалітеті. Це пов’язано з аварійним станом будівлі по вулиці Шевченка, 13. Звідти вже переїхала частина підрозділів, які тепер займають 4-й і 5-й поверхи на Кирпоноса, 28. Та решта співробітників залишаються працювати в аварійному приміщенні.

«Неможливість переведення всіх працівників полягає в тому, що в аварійному крилі адмінбудівлі знаходиться частина зі зброєю, а також службові приміщення, що мають гриф таємності. Для їх переведення мають бути умови, передбачені нормативними документами УМВС України. На жаль, нові приміщення не відповідають цим критеріям», — тимчасовий виконувач обов’язків начальника Чернігівського міського відділу поліції Руслан Ужиненко.

Також під час наради говорили про важливість боротьби з наркобізнесом у Чернігові. Адже в місті досить поширена торгівля подібними речовинами через інтернет. Зачепили й питання грального бізнесу.

«Вище керівництво силових структур кришує гральний бізнес. То я вам повідомляю про це. Під виглядом лотерей вони вже поширилися. Фактично жодних лотерей нема. Це гральний бізнес», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Оцінили й благоустрій прибудинкових територій. Особливо мер відзначив роботу начальника АТП 25-28 Руслана Волока. Саме його підприємство вирішило проблему захаращення двору, яким мав би займатися 13-й ЖЕК.

«Коньяк готуйте Руслану. Пляшку коньяку я тобі організував», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У мерії також зазначили, що до 1 вересня комунальники та працівники навчальних закладів мають докласти всіх зусиль до їх прибирання. А от ремонти в деяких закладах не встигнуть закінчити до початку року.

«Металеві риштування і так далі. Максимально повивозити і контролювати підрядників. Максимально попрацювати, щоб мінімізувати ризик травмування дітей», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Також обговорили борги чернігівців перед ЖЕКами та надавачами послуг. Особливу увагу приділили підприємству «Облтеплокомуненерго», яке не може розпочати опалювальний сезон, поки не погасить заборгованість перед НАК «Нафтогаз».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button