Суспільство (відео)

Наступні на вихід: кого із заступників міського голови звільнять наступної сесії (Відео)

Атрошенків меч завис над головами заступників. Тепер вони змушені довести свою профпридатність. Адже своєму вже звільненому колезі Валерію Бондарчуку вони співчувають.

— Я Валерію написав смс – що це політика, і рішення було прийняте і воно має право на життя, — Олександр Ломако,  заступник міського голови.

Так само по-філософськи Олександр Ломако ставиться й до власного звіту. Адже все одно вони готують папери для рапорту міського голови. Чого б і не прозвітувати, переконує Олександр Ломако.

— Ми зараз готуємо звіт міського голови. Я направив листа своїм підлеглим і вони підготували звіти, тому, я думаю, кожен заступник зможе виокремити з цього звіту щось своє, — Олександр Ломако, заступник чернігівського міського голови.

Щось своє в загальному звіті знайде і ще один заступник. Сергій Фесенко не боїться звітувати перед депутатами. Каже, своїх повноважень не перевищує. Працює за посадовою інструкцією.

— Готові відзвітувати за ту роботу і перед депутатським корпусом, і перед громадою, відповідно до тієї роботи, що ведеться, до тих посадових інструкцій, які у мене є, — Сергій Фесенко, заступник чернігівського міського голови.

Чи перевищує посадову інструкцію заступник Кириченко, в грудні прозвітує спеціальна депутатська комісія та прокуратура. Депутати  дали йому випробувальний термін. Нагадаю, що перед новим роком депутати знову порушуватимуть питання відповідності займаній посаді Олександра Кириченка. Хоч обранці не в захваті від роботи всіх заступників.

— У нас освіта потерпає. Хоніч я не бачила на жодній нараді. То давайте зберемо і всіх разом звільнимо під новий рік, — Ірина Любухіна,  депутат чернігівської міської ради.

Та Ольга Хоніч навіть не второпає, про що це бютівка Любухіна заявляє. Зізнається – її робота найпомітніша.

— Я не зрозуміла, про що йдеться. Я ходжу на кожну комісію. І проведення культурних заходів міста – це те, що кожен може помітити, в школах щось робиться постійно, — Ольга Хоніч, заступник чернігівського міського голови.

Чи так само красномовно чиновники вихвалятимуться й перед депутатами та громадськістю – покаже наступна сесія.

Ще статті по темі

Back to top button