Суспільство (відео)

«Не свободен»: чернігівський музикант записав відповідь Кіпєлову (Відео)

Війна стала лакмусовим папірцем для багатьох людей. Так, друзі ставали недругами, а кумири – зрадниками. Так сталося і з російським виконавцем Кіпєловим, який співав про свободу та насправді фактично підтримав путінський режим.

Ця заява обурила чернігівського музиканта Артема Тихонова і він записав відповідь – «Не свободен».

«Це було якось спонтанно, до цього я побачив відео, в якому він підтримав на своєму концерті… І я якось сів і написав текст одразу та заспівав. Просто узяв сам себе записав, трохи обробив звук і записав»,- Артем Тихонов – музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солістка гурту KAZKA відвідала деокуповане село на Чернігівщині

Для написання тексту та запису Артему знадобилися лічені хвилини, здавалося, слова ллються зсередини.

«Пять хвилин. Пять хвилин на текст, а хвилин 10 – щоб записати»,- Артем Тихонов – музикант.

Артем вважає, що в цій війні кожен має свій фронт, який повинен обороняти. Коли кожен знайде своє місце, ми зможемо зміцнювати моральний стан одне одного в цій нелегкій боротьбі.

«Якщо якийсь виконавець підтримує вбивство українських людей, цю агресію, я вважаю, що так, потрібно нашим музикантам активізуватися. Ну, в мене це вийшло саме по собі. І це якось було відголошено в людях, вони писали, багато військових мені писали, що «Дякуємо, у нас тут свій фронт, у тебе – культурний фронт». Я думаю, що наразі це потрібно»,- Артем Тихонов – музикант.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button