Суспільство (відео)

Небайдужі чернігівці готові захистити побиту чернігівською бандою восьмикласницю (Відео)

У Чернігові зібралися чоловіки-активісти, які готові захистити восьмикласницю Поліну Малоштан, яку жорстоко побили дівчата-підлітки. Цих забіяк уже охрестили «чернігівською бандою».

Як би це парадоксально не звучало, але нападниці досі на волі, а постраждала в лікарні. Дівчині і досі надходять постійні погрози, мовляв, якщо не заберуть заяву із поліції, то її погрожують взагалі вбити.

Більше того, підлітки, які жорстоко били кількох дівчат (не лише Поліну) в соціальних мережах продовжують хизуватися «героїчними» постами та погрозами.

На редакційну пошту ЧЕline анонімно надіслали відео. На ньому – чоловіки, які обіцяють захисти постраждалих дівчат та їх родичів від «чернігівської банди».

Таким чином бачимо, що існує два типи чоловіків. Одні (такі як чернігівський депутат) стають на захист нападниць і обзивають маму побитої школярки дурепою (у той час як бідна жінка чекає підтримки і допомоги, адже справа непересічна).

До речі, такі «депутати», коли отримують ляпаса роздмухують про цю ситуацію на всю галактику і «ллють сльози». А коли побили невинну дитину, то можна цинічно висловити «особисту думку» і маму за одно дурепою назвати.

Але існує і інший типаж – справжніх чоловіків. Які готові постояти за жінок та дівчат до останнього. Чернігів – місто контрастів і «особистих думок».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

16 коментарів

  1. Чего же они лица свои прячут, раз такие смелые?

    1. Да что бы те кто п….т много и угрожает не знали от кого сюрприз ждать))))))

  2. Было бы неплохо, если бы парни отловили сцыкунов, снимавших на видео . Бить, конечно же нельзя, а вот снять на видео разъяснительную работу — можно.

  3. В чем они настоящие мужчины? В том, что намерены избить детей? Так называемая «чернигоская банда» — это дети и 18-летняя молодая женщина. То, что они сотворили ужасно и должно быть наказание, но нападение толпы оголтелых мужиков на них… У нас есть суд. И решение о наказании должно приниматься именно там.
    И почему лица закрыли, кстати? Видимо, понимают, что они тоже банда. Самая что ни на есть настоящая. А настоящие МУЖЧИНЫ не боятся показать свои лица.

    1. Я конечно извеняюсь но вы наверное закрытым ушами слушали! Я вам напишу надеюсь вы читаете не закрытыми глазами! Они не про детей говарили а про их родителей таких же недоразвитие как и ихние дети так как они пытаются повлиять на ход событий и остается без наказания

    2. Дия, хотел бы я на вас посмотреть, на месте мамы Поліны.

    3. Твердження — «У НАС ЕСТЬ СУД»,

      у мене провокує запитання — «СПРАВЕДЛИВИЙ ?»

  4. Лучше попасть в руки толпе людей нежели Богу Живому От Которого нет места для укрытия. Бог на стороне бедного и слабого сироты и вдовы. Советую обидчеку купить подарки и просить прощения и помилования. А запугивания это ошибочное действие.

  5. Шановні Захисники! Зверніться, будь ласка, за правовою консультацію до Нас- Чернігівській Центр Прав Людини. Ми представляємо інтереси цієї дівчини і наші адвокати не повинні стати заручниками неправомірних дій.

  6. Молодці. Якщо держава не бере на себе функцію захисту, то з,являються активісти.

Back to top button