Суспільство (відео)

«Нехай не показує»: чернігівці налаштовані легко пережити відключення аналогового мовлення (Відео)

Улюблені телепередачі та серіали, що транслюються по телебаченню, вже скоро можуть стати недоступними. 1 вересня вся країна переходить на цифрове мовлення. А відтак ті, хто не має в квартирі кабельного телебачення або цифрового тюнера, замість телепрограм дивитимуться на чорний екран. Як чернігівці готуються до телевізійної реформи – із цим запитанням ЧЕline вийшов на вулиці міста.

Чи готові ви до відключення аналогового мовлення?

— У нас тюнер є, тож, я вважаю, все буде добре.

— Телевізор дивимося, цифрове телебачення є в нас, давно вже.

— У нас усе давно підготовлено, кабельне телебачення, нам однаково, увесь світ уже давно на цифровому, йдемо в ногу з часом.

— Ніяк не готувалися, у мене кабельне.

— Нехай не показує, він мені не потрібен. Що там дивитися? Там нічого дивитися абсолютно.

— Я все купив, але я порівняв: раніше було 5 каналів і був сенс. Куди не переключиш – мультики. Ну, не можна ж по всіх каналах і музика, напіводягнені дівчата, хіба це телебачення?

-У нас кабельне телебачення вже 20 років. Нам однаково, але за село, за батьків… Внуки тюнер подарували, а як решта – хто його знає. Дуже погано.

— Ще ж не купила оте… як воно? Тюнер. Син 15 числа приїде і нехай купує. – 400 гривень коштує. – А Неля за 600 купила, сьогодні отримала «Панораму» і там написано, що в Чернігівській, Донецькій області буде ще працювати до квітня-травня 2019 року, бо нема ліцензії.

— Тож інтернет є, шановні. Ми живемо в якому столітті? 21 століття, дивіться вперед, а не назад.

Журналіст Яна Титенок

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button