Суспільство (відео)

Нетверезий водій тікав від чернігівських патрульних (Відео)

Сьогодні вночі, патрулюючи вулицю Михайлевича, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на автомобіль ВАЗ-21073, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Інспектори подали водієві сигнал зупинитися, але він не відреагував, навпаки, почав рухатися швидше, віддаляючись від поліцейського авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні звільнили собаку з капкана

Після нетривалого переслідування патрульні таки зупинили транспортний засіб. Як виявилось, автомобілем водій керував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Йому запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці або ж пройти огляд у медичному закладі, але в присутності двох свідків чоловік відмовився.

На 36-річного громадянина патрульні оформили адміністративні матеріали за ст. 122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), за ч. 1 ст. 130 (керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння) та за ч. 1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Легковик передали тверезому водієві під розписку.

Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button