Суспільство (відео)

Невдовзі стартує обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Майбутнє планети в наших руках» (Відео)

На базі Чернігівської обласної бібліотеки для дітей відбудеться обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Майбутнє планети в наших руках». Цей конкурс ініційований Національною бібліотекою для дітей і проводиться вже втретє.

«Стартував цей конкурс 25 лютого. Триватиме до 22 квітня. В цьому конкурсі беруть участь діти трьох вікових категорій. Це учні 1-4 класів, 5-8 і 9-11 класів.

Тема цього конкурсу – вплив війни на екологію, на природу нашої країни», — директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Тамара Клюй.

Конкурс відбуватиметься в три етапи: перший – місцевий на рівні ТГ; другий – обласний, що триватиме від 15 до 31 березня. Малюнки треба надіслати на електронну пошту бібліотеки. Роботи переможців другого етапу представлятимуть Чернігівщину на Всеукраїнському рівні.

«Наші діти Чернігівщини дуже активні, креативні, творчі, вони залюбки беруть участь у цих наших конкурсах.

На сьогодні діти хоч якось можуть відволіктися від цих страшних умов сьогодення саме пишучи, малюючи, створюючи. Тому що ми проводимо конкурси і поетичні: діти пишуть, малюють. У нас, до речі, минулого року відбувався обласний конкурс «Я намалюю Україну без війни». Це дійсно були такі роботи, і діти нам надіслали такі малюнки, що навіть ми не очікували», — директор Чернігівської обласної бібліотеки для дітей Тамара Клюй.

За результатами Всеукраїнського конкурсу підготують альбом творчих робіт, до якого ввійдуть 100 кращих надісланих малюнків.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш

Ще статті по темі

Back to top button