Суспільство (відео)

Незламний чернігівець Сергій Шинкаренко отримав допомогу від небайдужих (Відео)

Днями раніше ми розповідали вам історію Сергія Шинкаренка – нескореного чернігівця, будинок якого знищили ворожі прильоти, через що чоловік вимушений жити в сараї. Цього разу ми навідались до чоловіка аби дізнатись, як просуваються справи з ремонтом та передати зібрану допомогу.

Зараз пану Сергію активно допомагають волонтери. Вони вже почали ремонтні роботи даху його будинку та закупили для цього 80 листів шиферу.

«Приїхало чоловік 6-8, поміняли стропила. Все це робилось під дощем і мокрим снігом, холодно було. Вони зробили головну роботу – поремонтувати дах. Тепер залишилось головне – накрити шифером дах», — Сергій Шинкаренко – незламний житель Чернігова.

Після виходу сюжету ми створили банку для збору фінансової допомоги Сергію Шинкаренку. За три дні нам вдалось зібрати 7890 гривень. Сьогодні, під час візиту до чоловіка, ми передали йому зібрану суму. Нескорений чернігівець кожному вдячний за таку потрібну допомогу.

«Потрібно допомагати один-одному. Ніхто не думав, що так буде. Може і я буду на плаву і допоможу людям, коли-небудь, а не в такій глині. Люди молодці, молодці люди», — Сергій Шинкаренко – незламний житель Чернігова.

На зібрані небайдужими людьми гроші пан Сергій вже має план – поки що відкладе їх аби з весни почати зовнішній ремонт будинку. 

«Кухню потрібно повністю розбирати, суміш, цеглу це все потрібно купувати. Дах з кухні вирвало це теж», — Сергій Шинкаренко – незламний житель Чернігова.

Зараз кожен українець переживає надскладний етап. Утім об’єднавшись нам точно вдасться вистояти. Більше того – Перемогти.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button