Суспільство (відео)

Ніжинська школярка стала героїнею телепроекту «Один за всіх» (Відео)

14-річна Аня Уткіна зателефонувала в проект «Один за всіх» просто з центру для важких підлітків у Ніжині. І кричала в трубку, що проти волі її відправляють додому – назад до батька, який намагався її зарізати…

Аня запевняє, що до смерті налякана, бо рідний тато може не тільки дати ляпаса, прикласти кулаком або черевиком, а ще й накинутися з ножем. Чоловік навіть відсидів за це в тюрмі – сусіди викликали поліцію, коли ще десятирічну Аню рідний тато жорстоко побив ногами. Але мати дівчинки знову пустила його до свого дому після відсидки.

У свої 14 років Аня має такий вигляд ніби вирвалася з катівні. У неї на руках численні шрами, опіки, синці та садна. Адже Аня здійснювала спроби суїциду тричі. І навіть перебуваючи в реабілітаційній клініці, дівчинка примудрилася знайти ніж і порізати себе.

Але коли журналісти кинулися її рятувати, то були просто шоковані словами мами – виявляється, вона впевнена, що саме дочка винна в падінні її чоловіка з п’ятого поверху. І чоловік погодився приїхати до студії на милицях, щоб це довести.

У студії Аня вперше зустрілася з батьками після сімейної різанини. Глядачі дізналися: за що насправді мстить сім’ї важкий підліток? Чому під час кривавих домашніх бійок у Ані страждають тільки руки? Як вона причетна до жорстоких травм та інвалідності батька? Чи правда, що вихователі знущалися над Анею в реабілітаційному центрі? І найголовніше – де буде жити дівчинка, яку всі ненавидять або бояться?

Джерело: Телеканал СТБ

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button