Суспільство (відео)

Ніжинці обурені умовами проїзду в електричці (Відео)

Ідеться про електропоїзд «Ніжин – Дарниця», який відправляється о 4:37 і прибуває о 6:50.

«Уже місяць їжджу саме цією електричкою. На посадку вона подається за 7-10 хвилин до відправлення і то лише 6 вагонів. Багато людей приходять на вокзал раніше, хто за годину, хто за 30-40 хвилин. Купують квитки, а потім стають майже впритул до потяга, щоб зайти та зайняти місце. Часом, буває, забігаєш за п’ять хвилин до відходу – і знайти місце вже проблематично. Також траплялися випадки, що люди не добиралися до місця призначення, а сходили в Носівці, Бобровиці або в Броварах, оскільки їм ставало зле (серце, проблеми з диханням, запаморочення). Близько тижня тому в одного чоловіка стався серцевий напад — насилу відкачали. Добре, що поруч опинився медик. Адже яке здоров’я треба мати, щоб простояти в «душогубці» більше 2 годин? Тут панує закон, хто перший — того й місце. І не важливо, що стоїть жінка, людина похилого віку, пасажир із маленькою дитиною або інвалід (біля двох тижнів тому дійшло до бійки за те, щоб посадити жінку з маленькою дитиною)… Лайки, бійки, скандали за місця — це звичайне явище…», — обурюється ніжинець Олександр Рубекін.

«А той, хто більш спритніший, щоб сісти, напевно, лізе через вікно. І це все в умовах шаленої спеки», додає Олександр Рубекін.

Працівники довідкової служби «Укрзалізниці» міста Ніжина знають про те, що відбувається. Але, на жаль, вони нічого вдіяти не можуть і радять звертатись «догори» до Києва.

Джерело: Уездные новости

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button