Суспільство (відео)

Нова робота, снігурі й онуки: чернігівці про цьогорічну зиму (Відео)

1 березня – саме час підбивати підсумки зими. Для багатьох вона стала багатою на події, дехто просто радів рясним снігопадам. Чернігівці розповіли, чим саме їм запам´яталася цьогорічна зима.

«Внуку вже 4 рочки, внучці – рочок. Оце найбільша подія, якою запам’яталася зима. І сніг дозволив дітям накататися. Я цього разу тричі був на ковзанці. Торік я жодного разу не катався».

«Новий рік, дуже гарна ялинка була в нас, освітлення. Все радувало дітей. Сніг ще. Хороша зима цього року. Зокрема лютий».

«Зими я пам’ятаю давно-давно. Вони ще кращі були».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики розказали, яким буде початок березня на Чернігівщині

«Цього року нарешті зима настала. Бо думали, що лютий – це вже як весна. Цьогоріч ми бачили снігурів, і качечки в цьому скверику на снігу були».

«Дорогою до Прилук зустрілися. У Чернігові не бачила. Снігурі, 5 пташок, сиділи на гілці. А так карантин, сиділи вдома».

«Я влаштувалася на роботу. Я навчаюся в Києві, але через карантин вимушена була повернутися додому. Я спершу не хотіла шукати роботу, але так вийшло, що знайшла. Багато подій пов´язаних із карантином. Зараз кожна прогулянка чи вихід у кафе – це вже свято».

«Карантин так вплинув на все, що воно так якось усе перекручено і навколо цього карантину крутиться все. Нікуди не їздили, знову з цим пов’язано. Але сьогодні весна і сподіваємось на краще».

Отже, ця зима надовго залишиться в пам’яті чернігівців завдяки своїм погоднім сюрпризам і не тільки. Тепер мешканці обласного центру будують плани на весну, чекають тепла та яскравих емоцій.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button