Суспільство (відео)

Допоможи ЗСУ та стань володарем прапора з автографом Залужного: чернігівські волонтери проводять розіграш (Відео)

Донат від 200 гривень на потреби ЗСУ і можливість стати володарем прапора з підписом Валерія Залужного – ваша! Чернігівські волонтери збирають кошти на придбання дронів для одного з підрозділів 79-ї десантно-штурмової бригади, що зараз перебуває на гарячому напрямку.

«До мене звернувся командир одного з підрозділів 79-ї десантно-штурмової бригади з проханням допомогти їм із «пташками».В мене є офіційний запит, що вони просять 2 дрони DJI Mavic 3 або DJI Mavic 3 Fly More Combo. У нас відкрився збір разом із двома організаціями, тому що ми тісно співпрацюємо.Почали виникати ідеї, як віддячити людям за донат, аби це все було цікавіше для них. І тому добрі люди нам передали прапор за підписом Валерія Залужного, і вже Анна виклала на сторінці пост про розіграш і цю лотерею», — Анастасія Василенко, військова волонтерка БФ «Аніка» та ГО Об’єднання добровольців «Бо можемо!».

Крім дронів, також є потреба допомогти військовим із придбанням тактичного розвантаження та медичних нош.

«Ми займаємося насамперед допомогою цивільному населенню, яке постраждало від російської агресії, та, звісно, не оминаємо увагою наших захисників. Тому підтримаємо всі ініціативи, які можливі при наших загальних зборах з об’єднанням добровольців «Бо можемо!», намагаємося закривати всі запити. Шукаємо всі можливості – як власні, так і всі можливі, – аби закрити потреби, бо розуміємо, що без підтримки ЗСУ неможлива наша Перемога», — Анна Кулєва, засновниця БФ «Аніка».

Умови участі в розіграші дуже прості. Знайти реквізити можна за посиланням під відео.

«Донат щонайменше 200 гривень, прикласти скріншот і відзначити трьох друзів, яким теж було б цікаво отримати прапор із підписом Залужного. І все. Далі вірити в перемогу, так само як вірити в Перемогу України. Розіграш ми плануємо зробити на 8 травня – у знаковий для України день – провести в прямому ефірі за допомогою генератора випадкових чисел за порядковими номерами, тобто кожному донату присвоюється номер, і вже відповідно до цього буде визначений переможець», — Анна Кулєва, засновниця БФ «Аніка».

Утім, є головна умова – досягти 100 донатів станом на 8 травня, в іншому випадку розіграш продовжиться. Що активніше ми допомагаємо, то швидше наші військові отримають підкріплення «пташками».

«Не треба забувати і не треба розслаблятися. Я знаю, що ми робимо дуже багато, ми – я маю на увазі жителів міста. Ми реально підгримуємо ЗСУ, підтримуємо волонтерів і підтримуємо тих людей, які цього потребують. Але ще не на часі розслаблятися, попереду ще дуже багато вирішальних боїв, тому хто як не ми?», — Анна Кулєва, засновниця БФ «Аніка».

Долучитися до розіграшу та допомогти військовим можна тут

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=951090516041722&set=a.116802776137171&type=3&theater

💳 5168745159473971

Василенко А.Г.

або

💳 https://send.monobank.ua/jar/4wrRMNtku6

Номер картки банки MONO

5375 4112 0546 2646

PAYPAL — [email protected]

УВАГА! Картка ПриватБанк офіційно волонтерська, тому там немає комісії з переказу коштів. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання двох дронів Mavic 3 і необхідного обладнання для їх ефективного використання на передовій.

Журналіст: Марина Кирієнко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button