Суспільство (відео)

Нові туристичні шляхи Чернігівського району (Відео)

Із метою популяризації туристичної привабливості Чернігівського району розробляють нові туристичні маршрути по селах і селищах району, знімають відеозбірники. Серед них уже відзнято відеосюжети про Павлівку, Седнів, Боромики, де на власні очі можна побачити пам’ятні та цікаві місця.

«Для туристичної галузі необхідно сьогодні вилучити інформацію, виявити, знайти щось цікаве, оригінальне. Оформити. З цього погляду, маємо відповідні роки роботи над архівними спогадами, тож на сьогодні ми надаємо інформацію, щоб турист зміг сам подивитися, що в нас є і що відбувається», заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації Андрій Курданов.

Нещодавно відзняли новий відеозбірник про село над Десною. Шестовиця. У ньому представлені сюжети, присвячені видатним особистостям, серед яких зокрема Леонід Биков, український радянський актор, та інші.

Згадуються археологічні пам’ятки місцевості, розповідаються цікаві моменти з історії та життя Шестовицької громади, на території якої свого часу знімали фільм «У бій ідуть одні старики».

У квітні розпочнеться туристичний сезон, де планують відкрити ще один туристичний маршрут – Любецьким шляхом Чернігівського району.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button