Суспільство (відео)

Очікування та реальність: інтернет-покупки чернігівців (Відео)

Товари в інтернет-магазинах найчастіше значно дешевші, ніж у звичайних торгових центрах, та й такий спосіб шопінгу дуже зручний, але віртуальна покупка може виявитися ризикованим заходом.

Однак усі ризики можна звести до мінімуму, якщо знати основні правила купівлі через інтернет. Цікаво, чи часто чернігівці замовляють товари через інтернет.

Як часто чернігівці замовляють товари через інтернет?

— Я користуюсь Aliexpress безпосередньо, користуюсь eBay, купую товари в Німеччині, в Австрії, в Європі, в США тощо. Немає жодних проблем.Товари через інтернет, вважаю, купувати абсолютно не ризиковано, у нинішньому світі та за сучасних умов немає жодних небезпек, адже банківські системи захищають споживачів і, відповідно, інтернет-магазини теж захищають, усі здебільшого дотримуються закону про захист прав споживачів.

— Дуже рідко.Тобто мало пояснюють, інколи приходить не той товар.

— Я доволі нечасто замовляю через інтернет.Якщо перевірені сайти, довіряєш – перевіряєш, якщо немає передоплати, а просто оплата, є доставка, повернення, то можна купувати.

— Інколи купую, ризик, вважаю, однаково є, незначний, але є.

— Думаю, що ризиковано, загалом частіше моя дитина купує, найчастіше помиляються з розмірами, тому краще купувати в магазині.

— Не купую. Пішла кредитка просто вся, довелося погашувати протягом року.

— Курйози не траплялися, замовляю рідко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button