Суспільство (відео)

Офісні плітки та чутки після гулянь: чернігівці розповіли, яку неправду чули про себе (Відео)

Чутки на роботі, в колі друзів і просто знайомих. Повсякчас трапляються випадки, коли свідомо або ні люди перекручують інформацію та видають її за правду. Саме так і народжуються чутки. Чернігівці розповіли, що чули про себе та як ставляться до подібних новин.

«Такі моменти, коли всі гуляють разом, потім хтось щось придумав, чим ти займався. І плюс коли працюєш в офісі, то всі хочуть у щось вірити. Але якихось таких класних моментів, щоб я аж сам порадів, немає».

«Нема, на жаль або на щастя. Швидше за все, на щастя».

«Може, хтось десь щось говорить, не знаю. Я зараз чую багато про депутатів. От сьогодні ввечері дивилася, сьогодні. Знахабніли всі».

«Побутують чутки, що ми будемо добре жити, тільки коли це буде та за якого президента… Народ уже не знає, коли це станеться. Але надія помирає останньою».

«В мене всі мої знайомі доброзичливі. Я не поширюю чуток, якщо про моїх знайомих кажуть, то їхнє право. У кожного своє».

«Я в цьому сенсі абсолютно ніколи не переживала. От у мене мама завжди непокоїться, що люди скажуть. А я от вся в тата. Нам з татом завжди було байдуже, що скажуть люди. Тому я особливо ніколи не слухала і не реагувала на жодні чутки».

Та психологи наголошують, що чутки – це специфічний вид комунікації, який виникає в умовах дефіциту інформації. Тому не варто довіряти всьому, що кажуть.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Ольга Лазун

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button