Суспільство (відео)

Опалювальні баталії: чернігівці поділилися фінансово-тепловими враженнями (Відео)

«Гостра» фаза опалювального сезону позаду, але враження і платіжки ще залишаються з нами. Як же містяни переживали і переживають усі фінансово-технічні особливості підігріву власних осель у люті морози? Чернігівці поділилися найбільшими враженнями зимово-опалювального періоду.

Містяни відповідали на запитання: «Як ви пережили опалювальний сезон?»

«Газ відрізали. Чому? – Тому що здали лічильник і не поставили. Ми їм давали, вони взяли цілий, а принесли поломаний».

«Прекрасно. Чудово. – Чому? – Було тепло».

«У нас зима не була холодна. – Багато платили? – Як завжди. А стосовно тепла, то зима була теплою, тому дякую такій зимі».

«Із фінансами тугувато. А з теплом питань немає. Тепло хороше було. Було нормальне».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тариф, перелік доріг до ремонту та гроші для журналістів: виконком затвердив низку важливих питань (Відео)

«Чудово було. У нас приватний будинок, власний котел. Усе чудово було».

«Нормально пережили опалювальний сезон. В мене є пільга і завдяки наявності цієї пільги мені вистачає коштів оплатити рахунки».

«Ну, накладно. Дуже змінилася комуналка, порівняно з минулим роком. Доволі проблематично зараз, і це не лише вдома. Це і з бізнесом пов’язано. Дуже оренда подорожчала. Не дуже весела ситуація».

«Дуже важко. – Чому? – Тому що ціни шалені виставляють за тепло. У мене двокімнатна квартира, я плачу три тисячі за короткий місяць. Обурливо».

«Дуже погано. – Чому? – Завищені тарифи, порівняно з минулим роком. І якість не дуже. Було дуже холодно. Якби не кондиціонер, то, напевно, змерзли б із дитиною».

«Опалювальний період дуже погано пережила. Для мене єдине джерело тепла – це сонце. А його немає. Розумієте? Я хочу сонце».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button