Суспільство (відео)

Особлива пропозиція: волонтер з Чернігівщини освідчився коханій (Відео)

Осінній чернігівський Вал, романтична прогулянка двох закоханих. За кілька миттєвостей чоловік стане перед своєю коханою на одне коліно і запитає заповітне: «Ти вийдеш за мене ?», на що вона відповість сором’язливе, утім сповнене рішучості «Так».

Пара, що сьогодні об’єднала свої долі на мальовничому Чернігівському валу непересічна, виняткова і історія їх знайомства.

«Ми познайомилися під час проєкту «Інклюзивна мандрівка закордон». Це був перший в Україні проєкт, коли незрячих вивозили саме закордон, тому що зазвичай всі подорожі відбувались в межах України.

Дмитро був організатором з польської сторони і так ми познайомилися», — Дарина Воропай.

Пара Дмитра та Дарини особлива – наречений інвалід 3 групи, його кохана – повністю незряча. Утім, ця історія не про жаль або співчуття. Вона про сильних духом людей. Дарина – вокалістка, вона талановита виконавиця, що здатна зачарувати своїм голосом. Дмитро – волонтер, що попри всі складнощі, допомагає нашій країні, військовим та цивільним. Їх історія – про жаху до життя, щире бажання допомогти та про кохання, яке здатне перемогти будь-які випробування.

«Мене вразило те, що я знала, що він також має інвалідність, але незважаючи на це він допомагає, керує фондом, він допомагає військовим. Я розуміла, що це дуже не просто для здорової людини, без інвалідності, а тут потрібно набагато більше докладати зусиль і це мене вразило, адже незважаючи на інвалідність людина готова допомагати», — Дарина Воропай.

Дмитро родом з Чернігівщини, його кохана Дарина – з Київщини. Здавалося б, що освідчення на Валу, в Чернігові, не має жодного стосунку до їх пари. Утім для них, це символ. Символ боротьби, кохання і неодмінно Перемоги.

«Перша перемога, це те, що ми зустрілися з Дашею, і що я освідчився їй. А друга перемога те, що незважаючи на все, ми йдемо до перемоги, наша країна, і ми будемо переможцями. І ми з Дашею зробимо це вдвох – будемо йти далі, і це вже перемога для мене», — волонтер Дмитро Шакал.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button