Суспільство (відео)

Особливі дні нового року: як правильно розпочати 2022-й (Відео)

1 січня – це перший день нового року. І потрібно провести його правильно. Головне – відсвяткувати Новорічну ніч так, аби потім не проспати все 1 січня. За словами астропсихолога Алли Антонової, це особливий час, коли Сонце перебуває в градусі екзальтації. Вважається, що це найкращий градус. Вона пояснила, що Сонце – це символ любові до себе.

«Також символ Лева. Саме астрологічно це – рік Лева, а за Східним гороскопом – Тигра. Це одне ціле. І це день любові до себе. Я рекомендую першого числа неодмінно створити план любові до себе. Можливо, прогулятися, можливо, прийняти ванну з пелюстками троянд. Може, подивитися улюблений фільм, відвідати кінотеатр. День розваг, я так сказала б. Тому не пропустіть цього дня, неодмінно сплануйте його», — Алла Антонова, астропсихолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно загадати бажання: астропсихолог розповіла про способи, які працюють (Відео)

Не варто втрачати і перший тиждень нового року. В цей час можна підсилити бажання, загадані в святкову ніч.

«Використати ще цей тиждень, який до 7-го числа. Коли відкриті Небеса, ми можемо бажати, повторювати ці бажання. Можливо, ще чогось бажати. Грошей краще не просити, а ставити якісь цілі», — Алла Антонова, астропсихолог.

Загалом же особливими вважаються два тижні: з 24 грудня по 7 січня.

«Цей період незвичайний. У цей період відкриваються Верхні Ворота. Тому й виходить, коли ми загадуємо бажання 31 грудня, із 31-го на 1-ше, це найпотужніший день. Брама відчинена небесна і всі бажання наші чують. Головне щоб вони були щирі», — Алла Антонова, астропсихолог.

Цей період астропсихолог радить проводити у стані умиротворення та на благо собі, рідним і близьким. Наприклад, навести порядок у домі, позбутися усього старого, зокрема й старого внутрішнього стану, та красиво ввійти в новий рік.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button