Суспільство (відео)

«Передсесійне прев’ю»: президія Чернігівської облради визначились із порядком денним (Відео)

«Україна продовжує свою боротьбу. Надзвичайно важку, надзвичайно кровопролитну. На жаль, кожного дня гинуть наші хлопці, захисники, захищаючи нас із вами, захищаючи нашу свободу, нашу державність. Даючи нам із вами зібратись і на президію, і на сесію. Працювати, визначатись і жити», — Олена Дмитренко, голова Чернігівської обласної ради.

Члени президії Чернігівської обласної ради визначились із порядком денним чергової сесії. Загалом на розгляд сесії винесено 41 питання.

На черговій сесії Чернігівської обласної ради вкотре розглянуть питання позбавлення мандата депутата Олександра Козика, який добровільно написав заяву про складання депутатських повноважень. Це питання розглядали і на попередній сесії, але тоді його не ухвалили.

Найбільш жваво на президії облради обговорювали питання із землеустрою, що стосується встановлення меж земельних ділянок на місцевості підприємству «Сновськрайагролісгосп» і технічної документації щодо інвентаризації земель «Талалаївкарайагролісництво».

Тож чи будуть ухвалені ці та інші питання на сесії облради, чи, можливо, повториться схожа ситуація, яка спостерігалася на попередній сесії, коли більшість депутатів вийшла із залу засідання сесії – наразі невідомо.

«Це ж залежить від депутатів. Наскільки вони залишаються в залі і наскільки вони голосують. І це питання явно не до мене», — Олена Дмитренко, голова Чернігівської обласної ради.

Більш докладно про резонансні питання, що стосуються лісгоспів, про сесію загалом і її результати ми розкажемо в наступному сюжеті.

Журналіст: Оксана Замятіна

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button