Суспільство (відео)

Покоління танцю: в Чернігові пройшов хореографічний фестиваль (Відео)

Півтори тисячі талановитих юнаків і дівчат з усієї України приїхали до Чернігова на фестиваль хореографічного мистецтва «Нове покоління», що відбувся на головній сцені Чернігівщині – в облмуздрамтеатрі імені Шевченка.

«З усіх регіонів України і 5 колективів із Гомеля. Насичена програма, багато номерів. На будь-який смак представлені номери», — організатор фестивалю Наталія Хольченкова.

Оцінювали майстерність танцівників справжні зірки хореографії.

«Серед членів журі – Сергій Змійок, уродженець Чернігова, знаний танцівник і хореограф. Також у нас у гостях переможниця проекту «Танцюють всі» Наталія Лігай із своїм чоловіком Романом», — організатор фестивалю Наталія Хольченкова.

«Дуже добре, що є танці в нашому місті. Добре, що приїжджають із різних областей і Білорусі. Оцінювати дітей завжди непросто. Я добрий суддя і я не можу ставити погані оцінки», — член журі Сергій Змійок.

Учасники фесту, віком від 5 до 20 років, змагалися протягом усього дня, переможці отримали нагороди та призи. Наступного року Чернігів знову прийматиме хореографічне свято «Нове покоління».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button