Суспільство (відео)

«Понаехали хохлятские морды»: чернігівка постраждала від образ росіянки в Німеччині (Відео)

Чернігівка Ксенія Фельська та її 2-річний син були змушені виїхати до Німеччини через повномасштабне вторгнення росії на територію України. Однак навіть за кордоном вона з дитиною постраждала від агресії росіянки.

«Ми страждаємо від московії в нашій країні, скільки ще знущань і приниження ми маємо пережити, стикаючись із ними в інших країнах, де рускі вважають себе корінними, проживши тут кілька років?», – написала дівчина.

Сьогодні Ксенія з сином тимчасово проживають у містечку Німеччини, в якому вона працює. Ввечері разом із дитиною вона перебувала на дитячому майданчику. Поки Ксенія Фельська розмовляла по телефону зі своєю мамою, до її дитини в пісочниці підійшла росіянка та звернулася російською мовою: «Слушай сюда, чувак, ты сейчас быстренько собираешь свои манатки, и у*бываешь нах*й в свою хохляндию. И мамку свою прихвати».

Ксенія була шокована почутим і такою поведінкою жінки, яка з нецензурною лексикою зверталася до 2-річного малюка. Однак росіянка продовжила ображати чернігівку. «Я звернулася до жінки зі словами «Що ви собі дозволяєте? Це ж малюк! Йому 2 роки». Вона почала мене ображати, говорити про те, що ми «понаехали хохлятские морды», «хохлы вонючие», «вас надо истреблять как евреев», і про те, що «скоро Россия будет везде – от москвы до Мюнхена»».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зверніть увагу: росіяни збирають персональні дані жителів Чернігівщини через Telegram

Також росіянка викидала їхні іграшки з пісочниці та «нацьковувала» свою трирічну доньку ображати малюка.

«Жінка почала говорити, що путін усе робить правильно і щоб ми їхали в свою «хохляндію» на винищення. Потім вона сказала: «Посмотри на себя, убожище, на кого ты похожа?» і знову взялася принижувати мого дворічного сина, розповідаючи, що він не знає, як правильно гратися, бо хохол і тупий. Я попросила від нас відчепитися та не звертатися до мого сина. Але це її не зупинило. Вона говорила, що свого часу Гітлер усе робив правильно, коли вбивав євреїв, а тепер і путін усе робить правильно, знищуючи нас», – написала Ксенія Фельська.

Після того, як чернігівка включила камеру для запису образ, росіянка трохи вгамувалася, але образи так і не припинилися.

Пізніше на дитмайданчик приїхала поліція, аби розібратися в ситуації.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button