Суспільство (відео)

«Позакривайте всі роти»: про безпекову ситуацію та життєдіяльність міста говорили під час ранкової наради ЧМР (Відео)

Позакривати роти порадив виконувач обов’язків чернігівського міського голови тим, хто наразі критикує дії керівництва області та країни щодо оборони Харківщини.

«Зараз розповідають у соціальних мережах, на телебаченні про те, як усе неправильно: неправильно будували оборонні споруди, неправильно готувалися до наступу на Харківщині, неправильно зараз обороняємося. Позакривайте всі роти! Спершу треба відбити цю атаку, потім будемо розбиратися», — Олександр Ломако – в. о. чернігівського міського голови. 

Під час щотижневої ранкової наради Олександр Ломако зазначив, що з міського бюджету Чернігова планують виділити понад п’ять мільйонів гривень на потреби 13-ї бригади Нацгвардії «Хартія», що наразі залучена до виконання бойових завдань на Харківщині.

За словами виконувача обов’язків чернігівського міського голови, кошти виділятимуть на першочергові потреби частини, що наразі вже сформовані, а надалі оголосять тендер.

Разом із тим у Чернігові тривають роботи з поновлення дорожнього покриття – ямковий ремонт наразі завершено по вулицях Елеваторній, Тероборони та Любецькій. До речі, вже найближчим часом планують завершити капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Любецькій.

«Що стосується Любецької – бордюри встановили, все вирівняли. Сьогодні-завтра, ну, на цьому тижні, покладемо геотекстиль, і в понеділок уже кластимемо асфальт», — Руслан Волок – начальник АТП-2528 ЧМР.

Прозвітували керівники комунальних підприємств Чернігова і щодо виконання плану робіт під час проведення у місті поминальних днів. Загалом понад 60 тисяч осіб було перевезено громадським транспортом міста під час поминальних днів.

«Люди задоволені. Навіть учора в управління вперше були дзвінки з подякою. Завжди в управління телефонують тільки зі скаргами. – Це ви самі організували, я не вірю. – Ні-ні, я теж… До мене підійшов спеціаліст, каже, нам були два дзвінки, дякували. – Два? – Так, два», — Олександр Рижий – начальник управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР.

Загалом же під час поминальних днів територію кладовища «Яцево» відвідали понад 260 тисяч людей, – про це під час наради повідомив директор КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Володимир Куліш.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button