Суспільство (відео)

Прайс на молодість: скільки коштує обличчя без зморшок (Відео)

Краса та вічна молодість – запорука щасливого життя.

Так вважає більшість сучасних жінок.

Із кожним роком так звані ін’єкції краси набувають щоразу більшої популярності.

Чоло, губи, вилиці, будь-які зморшки – все можна підкоректувати, потрібні лише бажання та кошти. Заповнити складки та впадини, або додати об’єму допоможуть філери – різні гелі, що вводяться під шкіру.

— Если говорить про инъекционную косметологию, то самая популярная процедура – это биоревитализация. Это увлажнение кожи с помощью гиалуроновой кислоты. Гиалуроновая кислота тянет на себя воду, соответственно, клетки становятся более увлажненными.  Ботокс направлен на блокировку мышц, что способствует омолаживанию верхней трети лица, — розповідає Тетяна Книш, косметолог.

Зміни на обличчі помітні одразу. Тривалість ефекту омолодження залежить від препарату та його якості.

— Если говорить о ботулотоксине – эффект от 3 до 9 месяцев, с другими препаратами он может достигать даже до  2 лет, — каже косметолог.

Не варто забувати про побічні дії. Від синців, почервонінь і набряків ніхто не застрахований. Найгірше – спотворене обличчя або міграція препарату у несподівані місця.

Прайс на вічну молодість різний, залежно від марки препарату та його кількості на вашому обличчі. Зазвичай ціну називають за один мілілітр магічного зілля.

Не варто заощаджувати на власній красі та здоров’ї. Звертайся лише до професійних косметологів із медичним досвідом роботи.

Ще статті по темі

Back to top button